My Success
Min suksess
Min drømmejobb
Mitt første møte med PartyLite var i november 2012. Produktene og duftene var så lekre, vertinneprogrammet var bra og fordelene som konsulent var enda bedre. Jeg nølte ikke da jeg sendte en forespørsel, og 18.november 2012 ble jeg PartyLite konsulent etter en hyggelig og uforpliktende samtale med konsulenten. Siden den dagen har PartyLite vært en del av livet mitt – og jeg angrer absolutt ikke! Jeg er min egen sjef, jeg styrer arbeidstiden og inntekten min selv! Det kan omtrent ikke bli bedre!

 
Dette er MIN drømmejobb.
  
I PartyLite går vi på jobb, vi har det morsomt og viktigst av alt; vi skaper stemning til fornøyde kunder! PartyLite har lettsolgte kvalitetsprodukter som det er en fryd å presentere.
 
Hos oss har du flere muligheter:
 
* Vær gjest på et party eller delta på Party Nights med gode venner. Duft deg fram til dine favoritter og opplev den magiske stemningen. Kanskje du unner deg noe spesielt?
 
* Sitt komfortabelt hjemme i din egen stue og shop i nettbutikken min.
 
* Vær vertinne for et party, og nyt godt av alle fordelene det gir. PartyLite tilbyr blant annet gratis produkter og fantastiske spesialtilbud for våre vertinner.
 
* Bli PartyLite konsulent og min kollega! Det kreves ingen tidligere salgserfaring, og du kommer lett i gang. Du planlegger selv arbeidstiden og inntekten din. Brenner du for interiør, lys og god stemning? Da kan du være perfekt som PartyLite konsulent!
 


Ta kontakt med meg – jeg hjelper deg gjerne! Det er opp til DEG! :)

 
Nyheter & Hendelser
Jeg godkjenner Regler & Vilkår

Fortsett